Vitae Esthetische Geneeskunde

Injectables - Huidverbetering - Laserontharing

Dr. Schoeters Eline

Dr. Schoeters Eline studeerde in 2018 af als arts aan de universiteit van Gent. Zij volgde een traject huisartsgeneeskunde en richtte in 2020 een multidisiciplinaire groepspraktijk op te Sint-Gillis-Waas, met de naam ‘Medisch Centrum Vitae’. Samenwerken met verschillende zorgberoepen in Medisch Centrum Vitae is haar drijfveer. Vitae, uit de latijnse taal is gekozen voor zijn vertaling ‘Levensboom’. De levensboom staat niet alleen symbool voor de levensloop voor de mens, maar ook voor de pracht en praal die hij uitstraalt in elk levensstadium. Leef en laat leven, een poëtische aanvulling die de interesse in het estethische luik van de geneeskunde doet aanwakkeren. Reeds in de studiejaren was dr. Schoeters geïnteresseerd in het estetisch en cosmetisch karakter van het vak. Door middel van stages en opleidingen wist zij zich hierin te verdiepen en behaalde in 2021 een certificaat botox and injectables specialist aan het Nederlands Instituut Medisch Esthetische Behandelingen.
Maandelijks worden er opleidingen gevolgd om de nieuwste en meest veilige technieken toe te kunnen passen.

Injectables

Spierontspanners

Botulinetoxine (afgekort als botox) is een uit de natuur verkregen eiwit dat gebruikt wordt om spieren tijdelijk te laten ontspannen. Het wordt toegepast via injectie, hierbij krijg je enkele kleine prikjes in de huid. Botulinetoxine blokkeert het signaal tussen de zenuwen en de spieren in het geïnjecteerde gebied. De spieren gaan hierdoor niet meer volledig aanspannen waardoor rimpels, lijnen en fronsen in de huid wegtrekken. De huid gaat er gladder uitzien. De zenuwuiteindjes zoeken na verloop van tijd hun weg terug naar de spieren waardoor het product na 3 tot 4 maanden uitgewerkt zal zijn.

U kan bij ons terecht voor volgende toxinebehandelingen:

 • Fronsrimpels
 • Voorhoofdsrimpels 
 • Kraaienpootjes 
 • Wenkbrauwlift
 • Gummy Smile
 • Mondhoeken
 • Tandenknarsen
 • Face slimming
 • Hoofdpijnbehandeling
 • Overmatig transpireren

Fillers

In tegenstelling tot botulinetoxine, hebben fillers geen actieve werking op de spieren. De meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur, een doorzichtige lichaamseigen gel. Zoals de naam het zegt, gaan zij een gebied van het gelaat opvullen. Ook dit gebeurt door middel van injectie, waarbij er kleine prikjes in de huid worden gegeven. Groeven, plooien of rimpels kunnen hiermee tijdelijk opgevuld worden. Ook zijn fillers geschikt voor het vergroten of verstevigen van lippen, het aanvullen van volume onder de ogen en het verbeteren van gezichtscontouren. Fillers zorgen bovendien voor hydratatie van het geïnjecteerde gebied, waardoor de huid een frissere en jongere uitstraling krijgt.

U kan bij ons terecht voor volgende filler-behandelingen:

 • Bovenliplijntjes
 • Neuslippenplooi
 • Marionetlijnen
 • Kin vorm geven
 • Lippen vergroten
 • Jukbeenderen 
 • Kaaklijn
 • Slapen
 • Overige fijne lijntjes

Collageenstimulatie

Fillers met calcium hydroxylapatiet zetten de fibroblasten in de huid aan tot het produceren van eigen collageen. Drie maanden later resulteert dit in huidverbetering en rimpelcorrectie. Dankzij het nieuwe collageen wordt de huid stevig en strakker dan voordien. De behandelde zone oogt zichtbaar jonger.
Bovendien geven deze fillers een direct resultaat dankzij de gel die zal zorgen voor volume en een verticale lift in het gelaat. Er ontstaan scherpe contouren. 
Het resultaat blijft 12 maanden aanwezig.

U kan bij ons voor volgende behandelingen met collageenstimulerende filler:

 • Happy lift
 • Liquid face lift
 • Kaaklijn vormen
 • Hals verstevigen
 • Décolleté verstevigen
 • Handen verjongen

 

Uitstraling is een daad van inleving, een spel van zelfvertrouwen, een estethische activiteit

Huidverbetering en permanente laserontharing

Storms Kelly

Kelly studeerde in 2009 af als schoonheidsspecialiste, in 2021 maakte ze haar grote droom waar. Een eigen zaak, Natural Skin, met als specialisatie huidverbetering en definitieve ontharing. In 2022 stak zij haar zaak in een nieuwe jasje Blanche skin & laser bar. De focus ligt op Hydrafacial, laserontharing en binnenkort ook op chemische peeling. Steeds op zoek naar de beste apparaten en de beste producten. Eén doel, je onzekerheden wegnemen en samen werken aan een mooie gezonde huid.

 

Elke vrijdagvoormiddag is zij aanwezig in Medisch Centrum Vitae voor huidverbetering van het gelaat en permanente laserontharing van het gehele lichaam.

Hydrafacial

Alleen Hydrafacial gebruikt een gepatenteerde technologie om te reinigen, extracties uit te voeren en te hydrateren. De Hydrafacial serums richten zich specifiek op uw huidprobleem zoals UV-schade, acné, pigmentvlekken, zwarte en witte puntjes, rimpels en vroegtijdige huidveroudering. De eerste stap van de behandeling is een diepte reiniging, om de huid voor te bereiden. Daarop volgt een peeling en een pijnloze extractie van mee-eters. Vervolgens wordt de huid doordrenkt met hyaluronzuur, peptiden en anti-oxidanten. Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen om resultaten te behouden.

Medik8

Dit in combinatie met Medik8 zorgt voor een optimaal resultaat. Het is van belang om thuis een goede verzorging verder te zetten. Bij Medik8 geloven we dat iedereen Beautiful Skin for Life verdient. Het enige wat je hoeft te doen, is de kernfilosofie van CSA volgen, Vitamine C + SPF (zonnebrandcrème) overdag en Vitamine A ‘s nachts. Het is nooit te laat om te beginnen met huidverbetering. 

Prijzen

Spierontspanners

Fronsrimpels
€ 100
Voorhoofdrimpels
€ 100
Kraaienpootjes
€ 100
Wenkbrauwlift
€ 100
Antirimpelbehandeling 2 zones
€ 180
Antirimpelbehandeling 3 zones
€ 260
Gummy Smile
€ 80
Mondhoeken
€ 80
Tandenknarsen
€ 225
Face slimming
€ 225
Hoofdpijnbehandeling
€ 180
Overmatig transpireren beide oksels
€ 410

Mannen + 20euro

Filler

Bovenliplijntjes
0.5ml
€ 170
1ml
€ 250
Neuslippenplooi
0.5ml
€ 170
1ml
€ 250
Marionetlijnen
0.5ml
€ 170
1ml
€ 250
Kin
0.5ml
€ 170
1ml
€ 250
2ml
€ 475
Lippen
0.5ml
€ 170
1ml
€ 250
Jukbeenderen
1ml
€ 250
2ml
€ 475
Kaaklijn
1ml
€ 250
2ml
€ 475
Skinbooster
1ml
€ 200

Collageenstimulatie

Liquid facelift
1.5ml
€ 325
3ml
€ 600
Happy Lift
3ml
€ 640
Strakke hals
1.5ml
€ 325
Kaaklijn vormen
1.5ml
€ 350
Décolleté verjongen
1.5ml
€ 325
Handen verjongen
1.5ml
€ 325

Consultatie zonder behandeling €50
Indien er binnen de maand een behandeling volgt, wordt dit bedrag van de totaalprijs afgetrokken.

Hydrafacial

Signature Hydrafacial
€ 145
Platinum Hydrafacial
€ 200
Deluxe Hydrafacial
€ 175

Voor meer informatie bij elke hydrafacial-behandeling kan u terecht bij onze schoonheidsspecialiste Kelly, of op www.naturalskin.be

Afspraak maken

Afspraak voor botulinetoxine behandeling of injectables bij dr. Schoeters Eline:
Telefonisch via 03/349 66 40 of per mail via eline.schoeters@medischcentrumvitae.be

 

Afspraak voor huidverbetering of permanente ontharing bij schoonheidsspecialiste Kelly, Blancebar:
Telefonisch via 0478 57 57 49, hello@blanchebar.be of via de website www.blanchebar.be

Let op, Kelly is enkel op vrijdag aanwezig in ons medisch centrum. Andere weekdagen is zij werkzaam 
in haar privépraktijk in Verrebroek.

 

 

Sint-Niklaasstraat 90A1
9170 Sint-Gillis-Waas